Berlocker

Stor Ametist insluten i  koppar

Egenskap för Ametist

Ametist är lugnande både för kroppen, själen och tankarna. Den hjälper dig att öka din intuition och är en hjälp när du vill kanalisera, meditera eller få svar på dina frågor. Kan hjälpa mot huvudvärk och sömnproblem Den sägs vara en skyddande amulett mot negativitet och stress. Stenen är högt vibrerande   som kan användas vid meditation och healing. Ametist stärker vår intuition och andliga närvaro. Den hjälper kronchakrat.

Stor Ametist sten insluten i hamrad koppar i fina former och detaljer.  Stenens omsluts av koppartråd som gör att den håller sig på plats. Du ser bild på både framsidan och baksidan.


Storlek: ca 3 cm

Pris: 450 kr

ordernr: 2000

Önskar du köpa tillhörande koppar kedja med karbinlås. 

meddela storlek i beställningsformuläret.

Storlek         Pris

38-50 cm - 75 kr

50 -80 cm - 100 kr

Livets träd

Stor silverfärgad berlock i rund form med livets träd. och detaljer. Går att få i olika storlekar och i materialen koppar, förgylld och i brons. Kedja eller smyckesband köpes separat.

Storlek: ca X cm

Pris: 200kr

Leopard Jaspis med pärlemo

Stor leopader Jaspis och liten sötvattenspärla, insluten försilvrad tråd med mjuka former. Kedja eller smyckesband köpes separat.  Alla smycken är UNIKA, HANDGJORDA och DESIGNADE av AMORIS och finns bara i ett exemplar.

Storlek: ca X cm

Pris: 450 kr

En droppe kärlek - pärlemo

Sötvattenspärla rund form. En liten vit pärla i glas ansluter till fästen som är i Koppar. Kedja eller smyckesband köpes separat.  Alla smycken är UNIKA, HANDGJORDA och DESIGNADE av AMORIS och finns bara i ett exemplar.

Storlek: ca X cm

Pris: 50 kr

En droppe kärlek - Krackelerad Bergkristall

Rund Krackelerad Bergkristall med koppartråd. Kedja eller smyckesband köpes separat.  Alla smycken är UNIKA, HANDGJORDA och DESIGNADE av AMORIS och finns bara i ett exemplar.

Storlek: 15 mm, 6 mm, 4 mm

Pris: 75 kr, 50 kr, 40 kr


En droppe kärlek - Grå pärlemo

Ange undertext här

Grå pärlemo med koppartråd. Kedja eller smyckesband köpes separat.  Alla smycken är UNIKA, HANDGJORDA och DESIGNADE av AMORIS och finns bara i ett exemplar.

Storlekar ca 7 mm

50 kr