Halsband

Svart elegant halsband


Elegant halsband i svarta facett och släta glaspärlor i olika storlekar 12-4 mm. Pärlorna är trädda på vajer. Försilvrade smycke detaljer .Kan matchas med tillhörande armband.

Längd: ca 102 cm

Pris: 400 kr

ordernr: 1025


Vitskimrande bronshalsband


Lyxigt halsband i i stora blandformade vita/transparanta glaspärlor i olika storlekar 12-4 mm. Pärlorna är trädda på nylontråd. Mellan de vitskimrande pärlorna sitter bronspärlor. Framtill är en stor bronsblomma, Hela hänget (inkl. pärlor) är 7 cm.

Längd: ca 78 +7 cm

Pris: 400 kr

ordernr: 1026


Fancy Jaspis med blomma i Brons


Egenskaper för stenen Fansy Jaspis

Stenen har en lugnande, avkopplande fina energier som underlättar för både dess bärare och omgivningen. Hjälper dig att släppa rädslor, ångest sorg, oro och stress, men även att frigöra tankar som får dig att känna skuld men även det som oroar dig om framtiden. Den hjälper dig att vara i nuet. Med avslappning och lättsamhet som ligger i stenens energier kan dina relationer bli lätta och i harmoni och helt okomplicerad. Den låter dig släppa taget om det som inte längre gagnar dig och ditt högsta bästa, så som ohälsosamma relationer, arbetsplatser men även tankar och känslor. Du kan få hjälp att bli mer organiserad. Egenskapsmässigt är Fancy jaspis jordande genom hjärtat och vibrerar så att andra chakran kan komma i balans med hjärtchakrat. 

Olikfärgade melerade runda ca 8 mm stora halvädelstenar i Fancy Jaspis i harmoniska färgtoner: grönt, grått, vitt, blått, gammalrosa och gult återfinns detta vackra smycke. Mellan varje ädelsten sitter svarta små glaspärla. Stenarna är trädda på nylontråd. Tre stora blommor i brons i en antik look förgyller halsbandet. Kan matchas med tillhörande halsband. 

Längd: ca 96 cm

Pris: 700 kr

ordernr: 1027 


Jordande långt halsband


Egenskap för Granat 

Den hjälper oss att nå kärleksfulla energier och passion genom att väcka den gudomliga urkraften inom oss. Den stimulerar oss till mer lust, styrka och mod så att vi vill och vågar uttrycka vår fullkomlighet. Den stödjer dig att leva ut din passion, sexualitet, vitalitet och vildhet.  Granaten hjälper rotchakrat.

Långt vackert halsband med stenar av granat och blackstone. Mellan halvädelstenarna är det glas och bronspärlor jämt fördelat. Framtill är ett fint bronshjärta ca 2,5 cm brett och högt. I Detta vackra halsband finns harmoniska färgtoner: gammalrosa, rosa, svart och brons. Mellan varje större sten/pärla sitter rosa små glaspärla. Stenarna är trädda på nylontråd. 

Längd: ca 97 +2,5 cm

Pris: 600 kr

ordernr: 1028

Egenskap för blackstone/Afrikas natt

Stenen kan hjälpa dig att hitta grundtryggheten i dig själv, men även att se ditt ursprung. Den hjälper dig att hitta dig själv och för dig tillbaka till naturens lugn. Den kan hjälpa till att transformera karma från tidigare liv, eller som uppstått i ditt nuvarande liv. Den lugnar dig genom att reducera stress och oro. Den ökar på ditt välmående genom att den grundar dig i nuet och får dig att ta dagen som den kommer. Genom din visdom, lugn och trygghet kan du nå dina spirituella gåvor genom blackstonen. Stenen hjälper rotchakrat.


Guldbrunt/brons med toffs


Lyxigt halsband i i runda glaspärlor i storlekar 4-8 mm. Harmoniska färgtoner: Guld-beige, guldbrun, bronsbrun och mörkbrun återfinns detta vackra smycke. Framtill är en stor bronsblomma som ansluter till en toffs. Hela hänget (inkl. blomma + tofs) är 11 cm. Pärlorna är trädda på nylontråd.

Längd: ca 82 +11 cm

Pris: 400 kr

ordernr: 1029


Havsturkosa glas och mosaikpärlor


Att tänka på när ditt smycke är tillverkat av naturmaterial. För att ditt armband ska hålla länge bör du ta av det när du sover , motionerar eller om det skulle utsättas för vatten.

Ett elastiskt armband utsätts för stora slitage då det träs av och på armen ofta. Du ska aldrig dra ut den elastiska tråden mer än som behövs. Om ditt armband utsätts vatten, stark kyla/värme eller kemikalier kan tråden påverkas negativt och blir skör, torkar ut eller blir spröd. 

Turkosa härliga skimrande glaspärlor i olika storlekar. Pärlorna är trädda på elastisk tråd. Kan matchas med tillhörande armband.

Längd: ca 21 cm

Pris: 200 kr

ordernr: 1030