Meditation

Jag vill delta i meditationsgrupp

SOMMARENS MEDITAION

Meditera under bar himmel med start 20 juni. 

Under sommaren kan du delta i utvecklande och energi-påfyllande meditationer utomhus i grupp.  Vi kommer besöka olika platser. Du anmäler dig och blir inlagd i meditationsgrupp i Messenger. Där får du meddelanden om när nästa meditationstillfälle är och var vi träffas. Du anmäler dig från gång till gång och väljer vilka tillfällen som passar dig. 

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka ett meddelade i Messenger eller sms, eller via formuläret nedan. 

Ser fram emot att få träffa just dig i sommar.

Vad är meditation?

Meditation hjälper dig att släppa tankar och få dig att vara i nuet. Du hamnar i ett avslappnat tillstånd där du lättare förstår dig själv och det som du befinner dig i just nu i livet. Ett större klarvetande och klarseende. På så vis kan du få till dig lösningar och vägledning. Genom regelbunden meditation kan du få mer balans och harmoni i ditt liv. 

Vägledande Utomhusmeditation

Här träffas vi i grupp och mediterar i naturen. Du får hjälp att komma ner i avslappnat tillstånd genom vägledd öppning av chakrana. Enda ljudet är skogens sus, vinden och fåglarnas kvitter. Efter meditationen pratar vi och om man vill berättar vi om våra erfarenheter under meditationen.

Vägledande Meditation i grupp

Vi träffas i grupp och mediterar till avslappnade musik. Du får hjälp att komma ner i avslappnat tillstånd genom vägledd öppning av chakrana. Varje tillfälle har sin egna vägledda meditation. Ingen gång är den andra lik. Efter meditationen pratar vi och om man vill berättar vi om våra erfarenheter under meditationen.