Personligt själsmycke

Ovan ser du exempel på personliga själsmycken.Här följer ett exempel på en beskrivning till ett själsmycke Lite!

Kära ........!

Det är en ära för mig att få ta ner den kanalisering som vår vägledare ger mig, för att det ska bli det högsta bästa för just dig här och nu i denna stund. Ametist och silver ska nu ge dig lite hjälp på din väg här framöver.

Smyckets beskrivning

Ur ett stort klart hjärta föds det många fler klara hjärtan! Det upprepas som en slogan i mina öron, gång på gång!

Hjärtat i sig bör hänga vid ditt hjärta för det är där det kommer hända mest här. 

Ett smycke från mig med kärlek till dig.

Ljus och kärlek från mig till dig!

Stenarnas betydelse

Silver

Affirmation: jag är i kontakt med min själ och mina känslor.

Chakra: halsen och tredje ögat.

Egenskap: Det fungerar som en spegel av själen och hjälper dig att se dig själv utifrån men utan en drömmande attityd. Det stärker kopplingen mellan din fysiska kropp och dina astrala kroppar. Det förbättrar kommunikationen genom att öka din förmåga till vältalighet. Det innehåller och förmedlar månenergier som reglerar och stärker dina emotionella och intuitiva kvaliteter. Silver ökar smyckets stenars energi samtidigt som den drar ut negativa energier.

Ametist

Affirmation: Jag öppnar upp för ett samarbete med den andliga dimensionen

Chakra: tredje ögat

Egenskap: Den är en mycket andlig sten. Den omvandlar lägre energi till en högre andlig frekvens. Den balanserar dina intellektuella emotionella och fysiska kroppar och förser med en klar förbindelse mellan dig och världarna i andra dimensioner. Den renar och förstärker din aura. Det är en utmärkt meditations sten och den hjälper dig både in i den meditativa tillståndet och att behålla den. Den öppnar och förstärker dina mediala förmågor och ger dig insikter som leder till välstånd och överflöd. Den är mycket bra att använda för att rena negativa energier och du kan använda ametisttkuster för att rengöra dina andra stenar och kristaller.

Ametist användes förr mot dryckenskap, att upphäva trolldom och hemlängtan. Den är renande på kropp och sinne. Den lugnar nervositet och dämpar ett våldsamt temperament. Den motverkar stress och får oss att vända oss inåt för att hitta orsaken till vår oro. Den hjälper oss att fatta rätt beslut vid svåra problem. Den symboliserar tillit och tro och används mycket i den kristna kyrkan, särskilt i den katolska, där den kallas biskops sten.
Den hjälper mot nackspänningar och mag- och tarmproblem, hudproblem och huvudvärk.


Själssmycke!
Personligt unikt smycke för just dig. Alla färger, stenar, metaller, tecken, linjer och placeringar har sin egna betydelse och vägledning för just dig. Det medföljer en personlig text med förklaring och beskrivning som kan vägleda dig vidare från nuet.

Det går att välja mellan

Själsmycke Small

Berlock, halsband och text med beskrivning av stenarnas unika kraft.

Själsmycke Large 

Berlock, halsband och text med en unik personlig utförligare beskrivning. 

Prislista

Beställ ditt personliga själsmycke här:Här följer ett exempel på en beskrivning till ett själsmycke Large!

Kära......!

Kära vackra ängel! Stå i din glans och gläns över jorden med din kreativitet och lusten till livet!

Som du nämnt så är både dina tavlor och din sång helande verk. Många människor har fått njuta av dina vackra färgstarka tavlor. I din sång sätter du fart på människor energier och det har en helande kraft. Du får ofta till dig en viss sång som ska framföras på en viss plats och det beror på att personers själs ton stimuleras med just den sången. Du kommer med tiden att ge ur flera cd-skivor med din musik men även ha konserter för sällskap som samlas för att lyssna bara på dig. Många tavlor kommer att säljas och de kommer att glädja och hela där de får pryda någons vägg. Att du är en ängel vet du redan. Du har för länge sedan vaknat upp och fått ta del av budskapen som kommer från dina vägledare. Du kan se igenom människors skal och kan hjälpa dem vidare på deras livsväg.

Just nu är lila en bra och harmonisk färg som du gärna få omge dig med. Den färgen kommer att hjälpa dig att ge dig klarhet i olika situationer som du kommer att ställas inför. Du har hittat din väg och det är bara för dig att följa flödet.

Pga. att du är en öppen medial ängel har du lätt att känna av andras energier så som positiva och negativa energier. Du kan be om hjälp från ärkeängeln Mikael, så att du sluter igen dina chakran en aning när du ska vistas bland människor. Det kommer hjälpa dig så du inte känner av alla så mycket.

Det vore bra om du uteslöt koffein. Vi änglar är extra känsliga i vårt nervsystem och koffeinet stressar upp nervsystemet vilket kan göra att du känner en viss obalans av det. Du kan istället för vanligt te dricka örtte, grönt te går nog bra om du inte dricker för mycket (det innehåller också koffein). Frukter som är bra för dig just nu är Apelsin och Granny Smith (äpplen). Ta dock bort skalet på äpplet för det sitter en massa ämnen i skalet som inte är bra för dig.

När jag nu sluter ögonen visar de mig en flodbåt. Du sitter på båten men en fin stråhatt med gräddvitt brätte, runt halsen har du en gräddvit halsduk som flaxar i vinden. Du blundar mot solen med ett leende på läpparna. Min slutsats till detta är:
Floden är din livsväg, båten är där du är just nu, du har det bra och känner dig tillfreds. Men det är viktigt att om solen går i moln att du flyttar på dig och går dit där det är bekvämt och skönt. Så följ med i din båt och efter hur floden slingrar sig och gör det som gör dig gott i livet just där du befinner dig just nu!

Sedan ser jag en tårta och ballonger. Du har firat något nyligen. Det var människor i din närhet som kom och delade dagen med dig. Du har många i din närhet som trivs hos dig och du mår bra av dem. Du är en ödmjuk, kärleksfull person som ger ett gott ord till alla du möter. (tänk om alla var som du) Det är genom dina tavlor och genom din musik som du kommer tillbaka för att njuta av livet.

Ju mer du följer ditt hjärtas väg ju fortare kommer du att komma i balans mellan kropp och själ. Gör det som du känner för, umgås med de du känner inför, res dit du vill komma, måla och sjung - njut av livet.


Smycket beskrivning:

Jag hade en svag intuition när vi pratades vid i telefon. Den sa mig att det skulle vara en svart sten som heter onyx. Men min rädsla över att svart är en mörk och dyster färg som kanske inte lyfter upp dig gjorde att jag inte trodde på mig själv. Det kanske låter fånigt. Jag pratade med min man på kvällen som sa till mig: LITA PÅ DIG SJÄLV! Så jag tog mod till mig och slog upp onyx i min sten och kristall bok. Tro det eller inte men där stod det:

Att den fungerar som en skyddande sköld mot negativ energi och kan förhindra dränering av din egen personliga energi mm.

Jag hade hittat rätt sten!!

Jag tog fram mina onyx stenar och direkt så började det utformas en ängel med svart kjol, silver vingar och ett litet onyxhuvud.

Ängeln är förstås du . En inkarnerad ängel med ursprung från Solen. Dina vägledare som du ständigt har kontakt med vill säga att de är stolta över dig och att du sprider din helande kraft över jorden och dess människor. Dina fina vingar har vardera 3 bågar vilket står för kropp, själ och ande, Treenigheten, det som behövs för att vi ska leva här och nu. De 3 stenarna i mitten av vingarna är dina händer. Dina händer har en enorm healingkraft, kreativitet och kunskap.

Halsbandet ska hjälpa dig att hitta en balans mellan livet här och kontakten och intuitionen med andra själar här och på andra sidan. Det är viktigt att du bär det på de 3 chakrana som vi har mellan halsen och hjärtat. Översta chakrat heter: Änglachakrat - det gör att du får bättre kontakt med änglarna. Mellersta chakrat heter: Guldchakrat - det gör att vi känner av Kristusenergin. Nedersta chakrat heter: Glädjechakrat - det ger dig glädje. Halsbandet hjälper dig att hitta dina vägledare, din tro och den sanna glädjen.

Det är bra om du inte använder någon metall i själva bandet runt halsen, därför blev det ingen silverkedja till dig. Jag fick till mig att det kan stoppa flödet för dig till och från huvudet ner i kroppen, vilket är viktigt att det fungerar fullt ut nu. Jag skickar med en ifall du vill byta längre fram i livet. Det känns som att det är väldigt viktigt!

De ärkeänglar som var med under kanaliseringen till dig var Gabriel, Mikael, Jesus och Hope.

Nu vill jag tacka alla ärkeänglar för all hjälp och tack för att jag fick äran att göra ett underbart smycke till dig.

Sol och kärlek vill jag ge dig på din väg genom livet.

Ljus och kärlek till dig min vän

Stenarnas betydelse

Onyx

Affirmation: Det finns ingen död bara liv i olika dimensioner.

Chakra: rot

Egenskap: Den fungerar som en skyddande sköld mot negativ energi och kan förhindra dränering av din egen personliga energi. Den kan också vara till hjälp för att kontrollera eller eliminera överdrivna och oönskade energier. Den är jordande samtidigt som den centrerar och rätar upp dig med den högre kraften och de energier som den absorberat från universum. Den gör dig medveten om guidning från den högre dimensionen och hjälper dig att uppfatta och känna in förmedlingen av andlig visdom. Den förser dig med den styrka och det mod som behövs och ökad uthållighet för att anta livets utmaningar. Den hjälper dig att eliminera grundläggande rädslor och för det möjligt för dig att avsluta dåliga relationer och att hela gamla känslomässiga sår. Den kan också användas för att ge extra mod och styrka när du behöver försvara dig mot orättvis kritik. Den förmedlar den kunskap som behövs för att inse att det finns ingen död och ökar förståelsen för cykeln av födelse, död och återfödelse. Den förser dig med insikt om att separation är en illusion och en återförening kommer att ske. Den ökar den själsliga kontakten med dem som har dött genom att förmedla meddelanden från dem som är i den andra dimensionen. 

Silver

Affirmation: jag är i kontakt med min själ och mina känslor.

Chackra: halsen och tredje ögat.

Egenskap: Det fungerar som en spegel av själen och hjälper dig att se dig själv utifrån men utan en drömmande attityd. Det stärker kopplingen mellan din fysiska kropp och dina astrala kroppar. Det förbättrar kommunikationen genom att öka din förmåga till vältalighet. Det innehåller och förmedlar månenergier som reglerar och stärker dina emotionella och intuitiva kvaliteter. Silver ökar smyckets stenars energi samtidigt som den drar ut negativa energier.